Friday, March 14, 2014

http://www.uggbootsaustralia.com.tw nike free cfre

Endelig er de Panthers, den sterkeste kampene, bortsett fra ingen vet hvor mye kaptein på utsiden. Dessuten er det laget, den sterke mannen kamp. 200 silhuett i natten som en gresshoppe hoppe inn i fjellene, som, ikke tvil om at dette er nike shoes at hjelpen trente soldater, etter over tre måneder med trening, av mer enn 100 mennesker, se Lu Hao nike Disse menneskene så vanlig militær trening ikke kunne se mye forbedring, og annonsert for å holde et felt kamptrening, nike som mer enn 200 mennesker til å handle regionalt punkt på samme tid, vil det være en omorganisering av instruktør teamet selv på nike snike angrep og trakassering, nike hver bærer en mann stridsutrustning, en halvautomatisk rifle, en pistol, 200 runder med ammunisjon, individuell kamp militær bajonett dolk eller en modifisert ( litt lengre enn en dolk ), enkel medisinsk leverer en kopi.Og ingen tildeling av mat, men hver person tildelt et signal røykbomber, lett ' død ' eller exit øvelser når ' skader ', kan du også sende et signal for å avslutte når mangel på utholdenhet til å holde tritt med maten. Lu Hao gjort i dette faget, vil jeg vite den faktiske kamptrening denne testen er nike feltet overlevelse trening og samordnet drift og kontre. nike Bare virkelig stormet fjellene, ikke bestemme posisjonen, da plutselig de store skudd fra mørket synes det er utallige mennesker i alle retninger som nike angrep, banging stemme hørtes, visste jeg det var stemmen til treneren bombetreff, regnes som konstituert trener så lenge bestemmelsene i nike bombe stump gjenstand tropper drepte og skadde ble truffet ansett som mindre deler, du kan ikke bruke den skadde armen, beinskader kan ikke gå, i utgangspunktet lik med den virkelige krigen.

Så angrepene kom som en plutselig, når jeg går til liten fanfare. La nike air max minutter shootout tap av mer enn 20 personer, slik at mer enn 100 mennesker samlet sammen, i påvente av den første kommandoen, fordi jeg betale mer oppmerksomhet til å beholde sin styrke og intensitet på trening i tre måneder i har blitt rangert som nr. 1 på den øverste raden i displayet i tillegg til sin sjef, gradvis opplæring ansatte i nike den økende prestisje, angivelig den første var sjefen for en rekognosering tropp, slik at alle før du starter en kollektiv stemme utøvelsen av vårt sinn.

nikenike free deles inn i flere fremover Echelon, valgt 20 personer gjennomført foran etterforskningen, 20 mennesker bortført, blant de gjenværende ansatte til å bevege seg fremover. 1 Etter å ha sett hele begynte nikker distribusjon team, nike og ble plassert i de bakre fjellene 20 personer. Lag som rask marsj frem mer enn tre timer, er veldig rolig, og ikke underlagt noen angrep denne gangen, spole frem så mange mennesker føler seg sliten, nr. 1, kunngjorde på foten, være midlertidig kort hvile. nike Og hvor stort fjellet ikke føler tretthet, eller følg store styrker fremover, men ikke så enkelt å vite nike angrep kom likevel.

No comments:

Post a Comment