Friday, November 22, 2013

wpmedya.comdelil ugg skor rea bgt701

När Daniel Wu,ugg stövlar, i hans kontor, att de uppgifter, dök hjärtat första tanke var : " Åh, nej, saker visar på denna punkt, har varit långt i J kan lösas inom provinsen ! Den här gången är jag rädd länsstyrelsen många ledare att delta, och även några av följande städer ledarskap, kanske det kommer därför att variera. Daniel Wu, visste en bra sak inte gå ut, dåliga tusen miles, så länge jag förorter massorna framgångsrik information som överförs J provinsiella olika städer, har det förekommit fall där samma massorna.

Så en att komma,uggs, J -provinsen från topp till botten medan den delar uppsving upp högkonjunktur snabbare utveckling. Kommer också bli mycket frustrerad, i så fall, J provinsens ekonomiska utveckling, och kanske också bakåt många år ! I Kinas moderna historia. Inte haft en sådan föreläsning. År 1958, föreslog jag idén om den stora språnget. Den andra femårsplanen att utveckla ett stort antal uppgifter och mål tillsammans med orealistiska infördes. Enligt den centrala initiativ som lagts fram för att göra allt för att sträva efter bättre och mer ekonomiskt att bygga socialismen och den grundläggande punkten.

Skall ändras så snart som möjligt ugg skor land ekonomiskt och kulturellt efterblivet situation, men försummar de objektiva lagar ekonomisk utveckling. Zhou Enlai och Chen Yun Anti - prematue Advance Party kadrer tvingades att granska. Vid den tiden är det stora språnget, inte den ekonomiska modellen och experimentell utveckling hastighet, men förstör samhället och förändra samhället för den utopiska experiment. Mao sa : ugg skor riktning. Bör ske gradvis och överskådligt sätt arbetarna och bönderna, soldaterna bildar en stor kommun, som utgör den grundläggande enheten i social status ugg skor land. Augusti, folkkommunen rörelse hela svingen.

Topics related articles:

No comments:

Post a Comment